Beveiliging van overheidsgebouwen door beveiligingsbedrijf Promeon Security

Overheden moeten te allen tijde alert zijn op dreigingen en risico’s. Variërend van inbraak, agressieve bezoekers en activisten tot daden van terreur. Bij beveiliging van overheidsgebouwen is het echter van belang om de balans te maken tussen veiligheid en de openbare ruimte. Het beveiligen van overheidsinstanties (waaronder ministeries, gemeentehuizen, waterschappen en andere overheidsinstellingen) verdient veel aandacht. Welke maatregelen treft u omtrent de beveiliging van uw bedrijfspand en de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers? Beveiligingsbedrijf Promeon Security is gespecialiseerd in beveiliging in het publieke domein en helpt u graag verder met uw veiligheidsvraagstukken. Onze taak is om u volledig te ontzorgen, zodat u uw focus kunt houden op alle andere belangrijke zaken. 


Beveiliging op maat

Analyse, beveiligingsadvies, veiligheidsplan, monitoring, evaluatie

Wij nemen de beveiliging van uw bedrijfspand of overheidsinstelling uiterst serieus. Door het grote aantal medewerkers en bezoekers binnen overheidsgebouwen is beveiliging op maat dan ook noodzakelijk. Dit is waar Promeon Security voor staat. Elk veiligheidsvraagstuk is uniek en daar handelen wij dan ook naar. Om maatwerk te kunnen leveren, is het noodzakelijk uw veiligheidsvraagstuk eerst te analyseren. Naast de andere stappen die we doorlopen, is dit het belangrijke startpunt van het Promeon-traject. Het volledige traject dat we samen afleggen, vindt u hieronder:

1. Uitgebreide analyse;

2. Op maat gemaakt beveiligingsadvies;

3. Veiligheidsplan met draaiboek en taakverdelingen;

4. Monitoring van de daadwerkelijke operationele uitvoering;

5. Evaluatie van uitgevoerde werkzaamheden en aanbevelingen voor de toekomst.

Wij maken veiligheid meetbaar! Zo ziet u in de evaluatie dat de opbrengsten nagenoeg altijd opwegen tegen de kosten van beveiliging.


Kosten van beveiliging

Bent u benieuwd naar de kosten van de beveiliging voor uw bedrijf of gebouw? Vraag dan eenvoudig een offerte aan voor beveiliging door beveiligingsbedrijf Promeon Security. Wij brengen de kosten voor beveiliging graag voor u inzichtelijk. Benieuwd naar de wijze waarop wij u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 499 84 72 66 of info@promeon.nl.


Referenties

Beveiligingsbedrijf Promeon Security heeft al veel bedrijven en instanties mogen ondersteunen bij complexe veiligheidsvraagstukken. Benieuwd wie u voor gingen? Onze partners vindt u op onze referentiepagina.

WAAROM PROMEON SECURITY

  • Keurmerk Beveiliging
  • Keurmerk Evenementenbeveiliging
  • Uitstraling van mensen en middelen
  • Open en eerlijke samenwerking
  • Oplossingsgericht
  • Altijd een stap extra
  • Niet alleen focus op manuren
  • Van advies tot uitvoering
  • Maakt dienstverlening tastbaar en meetbaar