Design Academy verzilvert wederom samenwerking met Promeon!

Design Academy Eindhoven (DAE) is een van 's werelds toonaangevende designscholen, internationaal erkend vanwege zijn vooruitstrevende en gerenommeerde professoren en alumni. Al meer dan 70 jaar traint het aspirant-ontwerpers om hun stempel op de toekomst te drukken door vrij en open na te denken over wat design kan bereiken. Het is de thuisbasis voor tal van nationaliteiten en culturen. Promeon Security Group verzorgt met trots al jaren de veiligheidsdiensten voor Design Academy Eindhoven. 

De nieuwe overeenkomst voor de komende drie jaar beklinkt de complete dienstverlening in beveiliging, crowdmanagement-oplossingen en consultancy op locatie van de academie en haar evenementen. “We werken al jaren zeer prettig en nauw samen met Promeon. Het stelt het ons in staat om samen met de mensen van Promeon veilig te werken en studeren,” zo vertelt Anouk Purmer, Team Coördinator Facility Services bij Design Academy Eindhoven. “Promeon heeft de kennis in huis en heeft een team samengesteld met de capaciteiten om voor onze locatie en evenementen de juiste, veilige omstandigheden te creëren, mee te denken met veiligheidsvraagstukken, en ook de flexibele beveiligingsbehoefte voor onze academie in te vullen.

Over de samenwerking tussen DAE en Promeon Security Group

DAE koos in 2015 voor de eerste keer om samen te werken met Promeon voor de beveiligingsbehoefte. “Met Promeon was er eigenlijk direct een klik. Een open communicatie en eerlijke adviezen. Onze behoeften konden direct door Promeon worden beantwoord”, aldus Anouk Purmer. “Vanaf het begin van de samenwerking is de toegevoegde waarde en onderlinge afstemmingen alleen maar gegroeid. Ook is een belangrijke pijler in de prettige samenwerking de flexibiliteit waarin Promeon met ons meedenkt. Daar zijn we als organisatie enorm tevreden mee en daarom was de keuze om met Promeon de samenwerking te verlengen, snel gemaakt.”


Anouk Purmer (Design Academy) en Rick de Kroon (Promeon Security Group)

Over Promeon Security Group

Promeon Security Group is een aanbieder van integrale veiligheids- en beveiligingsdiensten voor bedrijven en instellingen. Promeon verzorgt voor tal van organisaties in uiteenlopende sectoren beveiligingsdiensten en advies volgens de laatste ontwikkelingen. Hiermee ondersteunt Promeon het succes van haar klanten. Kijk voor meer informatie op www.promeon.nl of neem contact op via 0499-847266.