Evenementenbeveiliging door Promeon Security

Of het nu gaat om festivals, concerten of sportevenementen, op ieder evenement komt een groot aantal mensen bijeen. Promeon Security maakt het voor hen én voor organisatoren mogelijk om zorgeloos en veilig te genieten.
Samen met Promeon kunt u zich voorbereiden en de risico’s tot een minimum beperken. Want om welk soort evenement het nu gaat: evenementenveiligheid is een specialisme. Promeon heeft ruime ervaring met grote en kleine publieksevenementen, en crowdmanagement. Met een specifiek pakket op maat voorzien we in de veiligheidszorg die voor uw evenement belangrijk is.

Vooraf stellen we samen met alle partijen een veiligheidsplan met een calamiteiten- en ontruimingsplan op en we begeleiden het vergunningstraject. Behalve evenementenbeveiligers, nemen we in het pakket desgewenst ook hondengeleiding, verkeersmanagement, medische hulp en brandpreventie op.

Waarom Promeon Security?

  • Keurmerk Beveiliging
  • Keurmerk Evenementenbeveiliging
  • Uitstraling van mensen en middelen
  • Open en eerlijke samenwerking
  • Oplossingsgericht en op maat
  • Altijd een stap extra
  • Niet alleen focus op manuren
  • Goede reputatie bij politie en gemeenten
  • Maakt dienstverlening tastbaar en meetbaar
  • Van planvorming naar vergunning tot realisatie

De sectoren die we bedienen binnen evenementenbeveiliging

Elk evenement is uniek. Onze expertise delen we graag met u. Dat doen we al voor evenementen in de volgende sectoren:

Outdoor (Muziek)evenementen

Grote mensenmassa’s en meer invloeden en risico’s van buitenaf. Promeon brengt ze in kaart en zorgt voor een integrale aanpak van beveiliging.

Indoor (Muziek) evenementen

Promeon weet als geen ander hoe we een bestaande infrastructuur dienen te benutten om veilige events mogelijk te maken. Wij begeleiden van A tot Z dit traject. 

Culturele festivals

Culinair, kunst, benefiet of vrijheid. Promeon schenkt aandacht aan elk van deze vormen en de unieke invulling. Expertise en ervaring maken elk van deze events een succes.  

Sportwedstrijden

Sportwedstrijden hebben een specifieke infrastructuur en daarom ook specifieke veiligheidsrisico’s. Promeon is een ervaren partner om sportwedstrijden te voorzien van de juiste veiligheidszorg.

Beurzen

Een meer statische inrichting waarin crowdmanagement ook een belangrijke rol speelt. Promeon maakt de verbinding tussen de infrastructuur van de locatie en wensen van de organisatie. 

Lokale stichtingen en verenigingen

Ook de kleine events worden begeleid door Promeon. Hulp nodig bij de vergunningsaanvraag voor een optocht of pleinfeest? Promeon maakt het mogelijk.