Beveiligingsbedrijf Promeon Security

U wilt toch ook dat de werknemers en bezoekers van uw bedrijf zich veilig voelen? Dat u precies weet wie er in uw bedrijfspand of op uw bedrijventerrein is geweest? Promeon Security is een beveiligingsbedrijf met expertise op het gebied van bedrijfspand- en terreinbeveiliging van grote industriële en logistieke opdrachtgevers. Van toegangsbeveiliging, brandbeveiliging en receptiediensten, tot camerabewaking en terrein surveillance. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in het veiligheidsdomein die u volledig kan ontzorgen? Promeon Security staat voor u klaar!

 

Beveiliging op maat in de logistieke en industriële sector

De kosten van beveiliging: op maat en overzichtelijk

Door de enorme toename van online verkoop is de logistieke sector ontzettend hard gegroeid. Deze groei gaat gepaard met vele transportbewegingen, waardoor veel verschillende mensen in aanraking komen met (waardevolle) producten. De kans op diefstal wordt hierdoor vergroot. Naast de beveiliging van uw bedrijfspand of bedrijventerrein zet Promeon Security ook in op diefstalpreventie. Wij maken de kosten van de beveiliging van uw bedrijf en producten inzichtelijk. Zo ziet u dat deze kosten nagenoeg altijd opwegen tegen de kosten van bijvoorbeeld diefstal van goederen.


Analyse, beveiligingsadvies, veiligheidsplan, monitoring, evaluatie

Het Promeon-traject

Zetten we simpelweg een van onze beveiligers bij uw bedrijf, omdat dat bij onze vorige opdrachtgever ook hielp? Nee! Elk veiligheidsvraagstuk is uniek. Wij leveren dan ook keer op keer maatwerk voor onze partners. Hoe zorgen we voor een goede beveiliging van en voor uw bedrijf in de logistieke of industriële sector? En hoe kunnen wij de veiligheid van uw medewerkers én bezoekers garanderen? Om tot een gedegen veiligheidsplan te komen, steken we veel tijd en energie in de voorbereidingsfase. Hieronder vindt u alle stappen van het te doorlopen Promeon-traject:

 

1. Uitgebreide analyse;

2. Op maat gemaakt beveiligingsadvies;

3. Veiligheidsplan met draaiboek en taakverdelingen;

4. Monitoring van de daadwerkelijke operationele uitvoering;

5. Evaluatie van uitgevoerde werkzaamheden én aanbevelingen voor de toekomst.

 

Offerte beveiliging opvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van beveiliging voor uw bedrijf? En op welke wijze we u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 499 84 72 66 of info@promeon.nl.


Referenties

Wij hebben al vele andere bedrijven geholpen bij hun beveiligingsvraagstukken. Hier zijn we zeer trots op! Bekijk ze op onze referentiepagina.

WAAROM PROMEON SECURITY

  • Keurmerk Beveiliging
  • Keurmerk Evenementenbeveiliging
  • Uitstraling van mensen en middelen
  • Open en eerlijke samenwerking
  • Oplossingsgericht
  • Altijd een stap extra
  • Niet alleen focus op manuren
  • Van advies tot uitvoering
  • Maakt dienstverlening tastbaar en meetbaar