Objectbeveiliging door Promeon Security

Of het nu gaat om industriële of logistieke organisaties, onderwijs, overheids- of zorginstellingen, elke organisatie kent andere omstandigheden en risico's. Promeon Security maakt het voor deze organisaties en instellingen mogelijk om processen en business veilig te laten verlopen. Bij iedere vraag opnieuw en bij iedere opdracht weer anders. De problematiek is namelijk nergens hetzelfde, net zomin als de risico’s. Promeon is specialist in de beveiliging van mensen, informatie en gebouwen. Met de juiste beveiligingsmix in een specifiek pakket op maat voorzien we in de veiligheidszorg die voor uw organisatie belangrijk is. Daardoor komen alleen mensen uw bedrijf binnen die er ook horen, worden logistieke en verkeersstromen beheersbaar en gecontroleerd en worden ongeregeldheden opgelost. Daardoor voelen medewerkers én bezoekers zich welkom en beschermd en daardoor is de schade voorkomen vóórdat deze plaatsvindt. De realiteit hierbij staat centraal. Die van nu én van de toekomst.

Waarom Promeon Security?

  • Uitstraling van mensen en middelen
  • Open en eerlijke samenwerking
  • Oplossingsgericht
  • Altijd een stap extra
  • Niet alleen focus op manuren
  • Maakt dienstverlening tastbaar en meetbaar

De sectoren die we bedienen binnen objectbeveiliging

De wereld verandert. Dat geldt ook voor veiligheid. Promeon biedt voor tal van opdrachtgevers beveiliging van gebouwen, terreinen en mensen in de volgende sectoren:

Industrie & Logistiek

Promeon beveiligt kantoren en terreinen van grote industriële en logistieke opdrachtgevers volgens de laatste richtlijnen en certificeringen.

Bouw & Infra

Bouwlocaties en werken aan infrastructuur brengen specifieke risico’s met zich mee. Promeon voorziet in de juiste aanpak om deze te beperken.

Gezondheidszorg

Het open karakter van zorginstellingen vragen om extra aandacht op het gebied van veiligheid. Promeon draagt bij aan veiligheid én gastvrijheid. 

Onderwijs

Incidenten in het buitenland zorgen dat universiteiten, hogescholen en campussen scherp dienen te zijn op veiligheid. Promeon biedt beveiligingsdiensten om hiermee om te kunnen gaan.  

Overheidsinstellingen

De moraal en maatschappij verandert. Dat geldt ook voor veiligheid in het publieke domein. Promeon levert diensten die balans maakt tussen veiligheid en de openbare ruimte. 

Collectieve beveiliging

Promeon beveiligt preventief openbare (bedrijven)terreinen en winkelcentra. Door vroegtijdige signalering voorkomt Promeon veel incidenten als inbraak en vernieling.