Over ons

Promeon Security is een vooraanstaande organisatie waarmee we landelijk tal van opdrachtgevers naar tevredenheid bedienen met beveiligingsdiensten en advies. We houden van een persoonlijke band met onze opdrachtgevers. Korte lijnen in de communicatie en zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Vanuit ons hoofdkantoor in het Brabantse Oirschot werken we in een hecht team aan de mooiste projecten. We zijn trots op onze opdrachtgevers en het vertrouwen dat zij in ons hebben. 

Bedrijven en instellingen, evenementenorganisaties, gemeenten en de politie benaderen ons om mee te denken en te adviseren. Onze kennis zetten we in om alle betrokken partijen van dienst te zijn. Opdrachtgevers ervaren dit als een lastenverlichting voor henzelf. Geen vraag is ons te gek! Hiermee zijn wij in tal van sectoren actief om te zorgen voor veiligheid en hospitality.

We willen onze opdrachtgevers leren kennen, weten wat hen drijft en hoe zij hun zaken aanpakken. Pas dan kunnen wij aansluiting vinden met onze dienstverlening en hierin onderscheidend zijn. Als het nodig is, zetten we extra stappen om deze aansluiting te vinden.  We werken immers aan hetzelfde doel. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, planningen te vullen, veiligheidsplannen en vergunningsaanvragen op te stellen. Door samen het vraagstuk integraal te benaderen zullen we oplossingen vinden en maken we dingen mogelijk. Altijd volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Voor de veiligheid én het succes van uw organisatie. Dat is Innovative Security van Promeon.

Promeon gelooft in professionaliteit door kennis en ervaring en een hecht, stabiel team. Wij selecteren onze mensen op ervaring, sociale omgangsvormen, training en opleiding, natuurlijk overwicht en hoe zij communiceren. Al onze mensen hebben een antecedentenonderzoek positief afgerond en worden elke drie jaar gescreend. Buiten dat vinden wij het belangrijk dat onze mensen passen bij uw evenement, project of organisatie; zij zijn uw visitekaartje, ook als er onverhoopt toch iets mis gaat. Op deze manier leveren wij diverse vormen van beveiliging voor organisaties, evenementen en instellingen. 

Promeon is lid van de branchevereniging Nederandse Veiligheidsbranche en werkt volgens de cao's welke zijn vastgesteld door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Daarnaast beschikt Promeon over het keurmerk Beveiliging en het keurmerk Evenementenbeveiliging en zijn wij een door SBB geaccrediteerd Erkend Leerbedrijf.

Waarom Promeon Security?

  • Keurmerk Beveiliging
  • Keurmerk Evenementenbeveiliging
  • Uitstraling van mensen en middelen
  • Open en eerlijke samenwerking
  • Oplossingsgericht
  • Altijd een stap extra
  • Niet alleen focus op manuren
  • Goede reputatie bij politie en gemeenten
  • Maakt dienstverlening tastbaar en meetbaar

De andere bedrijfsonderdelen van Promeon

Om onze dienstverlening zo compleet mogelijk te maken voor opdrachtgevers, heeft Promeon ook nog ondersteunende bedrijfsonderdelen. In veel gevallen bestaat onze maatwerk dienstverlening uit een mix van verschillende diensten. Promeon levert ook:

Promeon Medical

Voor professionele medische hulpverlening op evenementen, van EHBO’er tot arts en compleet uitgerust.

Promeon Academy

Promeon biedt verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van veiligheid, crowdmanagement, vergunningverlening en risico-analyse.

Promeon Traffic

Complete mobiliteitsoplossingen en verkeersmanagement voor evenementen, van bebordingen en bewegwijzering tot inzet van verkeersregelaars.