Een greep uit onze referenties

Promeon is trots om voor uiteenlopende mooie opdrachtgevers te mogen werken Dit doen we met de grootste zorg en professionaliteit. Bekijk hier een selectie van onze opdrachtgevers en de bijbehorende casus. 

Waarom Promeon Security?

  • Keurmerk Beveiliging
  • Keurmerk Evenementenbeveiliging
  • Uitstraling van mensen en middelen
  • Open en eerlijke samenwerking
  • Oplossingsgericht
  • Altijd een stap extra
  • Niet alleen focus op manuren
  • Goede reputatie bij politie en gemeenten
Type Objectbeveiliging
m2 5.000
Werkzaamheden Beveiliging tijdens bijzondere activiteiten
Locatie Eindhoven

Design Academy Eindhoven is een school voor hoger beroepsonderwijs gespecialiseerd in vormgeving. De school is opgericht in 1955 en staat in de top 5 van beste scholen volgens het Britse Designmagazine. Of er nu een diploma uitreiking plaatsvind of een lezing, Promeon zorgt voor de juiste beveiligingsinzet tijdens bijzondere activiteiten van Design Academy. 

Type Objectbeveiliging
Werkzaamheden Receptiediensten en nachtelijke beveiliging
Locatie Meerdere locaties

Deze mooie keten heeft verschillende tophotels in Nederland. Uiteraard zijn wij zeer trots dat zij behoren tot onze klanten. Of je nu voor zakelijke gebeurtenissen moet overnachten, of je gaat gezellig een nachtje weg met familie. NH beschikt over topservice om jouw verblijf aangenaam te maken. Onze nachtportiers en beveiligers zullen u een warm welkom heten en altijd een helpende hand bieden. 

Type Objectbeveiliging
Werkzaamheden Volledige beveiliging locatie
Locatie Vught

Deze mooie locatie stamt uit de jaren 1400. In de tegenwoordige tijd is deze locatie omgetoverd tot een prachtige trouw-, feest- en eetlocatie. Of je nu een gala hebt of een trouwerij, bij Kasteel Maurick kun je optimaal genieten. Wij zijn trots om partner op het gebied van veiligheid te mogen zijn van deze prachtige, veelzijdige locatie.

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 100.000
Soort Sportwedstrijd
Locatie Landelijk

Met meerdere sportevents per jaar door heel Nederland, allemaal voorzien van gave motoren, hete chicks en veel energy drink is Monster een geliefde klant van Promeon. Tijdens de vele mooie events staat Promeon garant voor de veiligheid van de bezoekers en natuurlijk de motoren! 

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 200.000
Soort Muziekfestival
Locatie Breda

Al enkele jaren verzorgt Promeon met veel plezier de beveiliging voor het Breda Jazz Festival! Met circa 17 podia gepositioneerd door de gehele binnenstad van Breda wordt Breda omgetoverd tot een ware Jazz stad! Het grootste jazzfestival van de Benelux. Promeon is trots om bij deze productie aan tafel te zitten en vanaf de planvorming mee te denken. 

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 15.000
Soort Cultureel festival
Locatie 's-Hertogenbosch

Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven. We dansen, proosten en lachen, maar realiseren ons ook dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Dat die kwetsbaar is, en we in onze handjes mogen klappen met onze leefomstandigheden. Promeon is trots dat zij het totaalplaatje mogen leveren voor dit goede initiatief. 

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 10.000
Soort Urban muziekfestival
Locatie Gorinchem

De créme de la créme van de urban scene, dat is waar dit evenement voor staat. Met o.a. optredens van Boef, Frenna, Broederliefde, Bizzey en Josylvo staat dit evenement garant voor één groot spektakel. Promeon is trots dat zij dit mooie event mogen voorzien van beveiliging en het volledige voortraject mogen begeleiden!

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 10.000
Soort Muziekfestival
Locatie Gorinchem

Één knotsgek feest. Van links, naar rechts. Die mooie blauwe ogen. Met andere woorden: Snollebollekes, Django Wagner en nog vele andere artiesten maken het een feest waarvan je morgen niks meer weet. Promeon springt mee omdat zij dit mooie event mogen voorzien van beveiliging en het volledige voortraject mogen begeleiden!

Type Objectbeveiliging
m2 383.811
Werkzaamheden Terreinbeveiliging en
Locatie Veldhoven

Met 509 kamers en 80 vergaderruimten mag NH Koningshof zich het grootste NH Hotel van Nederland noemen. Tevens is NH Koningshof het thuisfront van verschillende evenementen. Wij zijn trots dat wij dit mooie terrein al jaren achtereen mogen voorzien van zowel terreinbeveiliging als medisch personeel en hotelbeveiliging. 

Type Objectbeveiliging
Werkzaamheden Beveiliging tijdens bijzondere activiteiten
Locatie Den Bosch

De Verkadefabriek is dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch, het culturele hart van de stad. Met jaarlijks zo’n 6.000 activiteiten: theater, cabaret, film, dans, muziek, debat, eten en drinken. In de twee theaterzalen, vijf filmzalen, een Clubzaal en een prachtig café-restaurant is hier bijna altijd wat te zien en te beleven. Promeon is blij dat zij mede zorg dragen voor de veiligheid in deze mooie locatie.

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 10.000
Soort Muziekfestival
Locatie Gorinchem

Keihard! Dat is waar dit evenement voor staat. Met een editie dit jaar van 10.000 bezoekers gaat het harder dan ooit. De hal zal beven op de harde kicks van o.a. Radical Redemption, SEFA, Warface, Ran-D en nog veel meer! Promeon zorgt voor de veiligheid terwijl de rest de voetjes van de vloer haalt!

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 300.000
Soort Cultureel Evenement
Locatie Eindhoven

De verhuizing naar een locatie op het terrein van de voormalige Campina Melkfabriek weerspiegelt een belangrijke verandering in de publieke perceptie van design. Tijdens dit event draagt Promeon zorg voor het gehele veiligheidsperspectief. Van beveiligers tot medisch personeel tot verkeersregelaars. Hier bied Promeon het gehele totaalpakket. Tevens begeleiden we intensief het proces vooraf aan het event.

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 220.000
Soort Muziek en motorcross
Locatie Lichtenvoorde

Het grootste evenement van Nederland, in één weekend 220.000 bezoekers en zoals ieder jaar weer een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en spektakel! Het is Promeon die het mede mogelijk maakt dat zij én organisatoren zorgeloos en veilig kunnen genieten. 

Type Objectbeveiliging
Werkzaamheden Terreinbeveiliging
Locatie Den Haag

Tijdens Prinsjesdag is Promeon belast met het beveiligen van de stallencomplexen van de koninklijke paarden. Tijdens deze dag worden de paarden gebruikt als ceremonieel en inzetbaar middel door de Marechaussee. Met trots mogen wij zeggen dat er geen één paard miste na de werkzaamheden van onze beambten.

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 25.000
Soort Paardensport
Locatie Mierlo

Vier dagen lang topsport. Een programma met vier Nederlandse Kampioenschappen voor Springruiters. Maar ook alle ruimte voor de breedtesport, van ponyruiter tot Nationaal. Promeon is trots dat zij al jaren sponsor is en zorgt voor de veiligheid op alle fronten tijdens dit event.

Type Objectbeveiliging
m2 500.000
Werkzaamheden Collectieve beveiliging
Locatie Oirschot

De hele mobiele beveiliging in de nachtelijke uren is in handen van Promeon Security, gevestigd op de Scheper in Oirschot. Medewerkers van deze beveiligingsorganisatie verrichten nachtelijke surveillance in Oirschot en met name  op de verbindingswegen tussen de bedrijventerreinen. Het zijn voor politie, SBBO en de gemeente Oirschot belangrijke ogen en oren die kunnen helpen bij de opsporing van inbrekers en vandalen. De security wagens waarmee surveillance wordt gereden zijn voorzien van Camera’s. Tijdens surveillance nemen deze camera’s alles op wat er op bedrijventerreinen gebeurt. Er ontgaat dus niets aan de ogen van deze bewakers.

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 5.000
Soort Muziekfestival op het water
Locatie Landelijk

Drijft is een compleet zomers concept met festivals door heel Nederland. Drijvende barren, verschillende muziek podia en volop entertainment zijn de ingrediënten die dit concept overal laten slagen! Promeon draagt bij in het veiligheidsadvies, de beveiligingsinzet en het verkeersmanagement van deze unieke festivals.

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 15.000
Soort Muziekfestival
Locatie Lierop

Nirwana Tuinfeesten! In deze 'tuin' hebben al vele grote namen op het podium gestaan; Rowwen Hèze, Flogging Molly, Golden Earring, Anouk, Clawfinger enz enz. Een heel weekend vol moshpits en crowdsurfen, bij Nirwana kan het. Promeon is trots dat zij al sinds 2016 de veiligheid mogen waarborgen tijdens dit mooie evenement!

Type Objectbeveiliging
m2 700.000
Werkzaamheden Terreinbeveiliging & gastheerschap
Locatie Eersel

TerSpegelt is een vijfsterren recreatiepark en behoort tot de top van Nederlandse parken. Voor jong en oud is er meer dan genoeg te doen op het park, zoals SterrenStrand een uniek overdekt water- en zandspeelparadijs. Het park ligt in de omgeving van de bosrijke Brabantse Kempen.

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 1.500
Soort Muziekfestival
Locatie -

Één feest georganiseerd voor de luisteraars van SLAM FM. Één DJ die alles kosteloos probeerde te organiseren.. Van alle kanten werd er hulp geboden aan de DJ. De een leverde de catering, een ander stelde zijn locatie ter beschikking en Promeon bood de aan de beveiliging van het feest te leveren. Promeon is blij dat zij SLAM vooruit heeft kunnen helpen om dit feest mede mogelijk te maken.

Type Objectbeveiliging
m2 1.900
Werkzaamheden Beveiliging tijdens bijzondere activiteiten
Locatie Eindhoven

Een zorgeloze avond uit in het donker? Promeon waarborgt de veiligheid van bezoekers en personeel. Het uitstralen van gastvrijheid, preventief handelen en snel kunnen schakelen. Dát is onze core business.

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 1.000
Soort Autosport
Locatie Oirschot

Design, innovatie, functionaliteit, exclusiviteit en natuurlijk performance. Dit is waar Porsche voor staat. Deze sleutelwoorden sluiten naadloos aan op de principes van Promeon. Of er nu een nieuwe Porsche gepresenteerd wordt of een ander luxe event gaande is. Promeon is het verlengstuk van Porsche.

Type Objectbeveiliging
Werkzaamheden Winkelbeveiliging RIVM
Locatie Nederland

Voor diverse franchise locaties van Jumbo Supermarkten heeft Promeon mede gezorgd voor uitvoering van regels en richtlijnen tijdens de Coronacrisis. 

Type Objectbeveiliging
Werkzaamheden Ad-hok
Locatie Nederland

Ad-hok beveiliging bij incidenten, dit wil zeggen snel anticiperen. Promeon ondersteund hierin op verschillende vlakken. Elke aanvraag heeft andere prioriteiten en eisen dus ook verschillende disciplines. Door hier op in te spelen kan een incident snel en goed onderhanden genomen worden.  

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 3.000
Soort Sample Sales
Locatie Tilburg

De allereerste Petrol Industries Sample Sale. Van vrijdag 25 oktober tot en met zaterdag 26 oktober shoppen honderden mensen meer dan 100.000 heren- en jongens items met kortingen tot wel 80%. Promeon verzorgt de beveiliging tijdens deze mega sale!

Type Objectbeveiliging
Werkzaamheden Verkeersmanagement
Locatie Brabant

Groenen Groep verzorgt grondwerk, sloopwerk en wegenbouw door heel Brabant. Promeon Traffic zorgt dat deze werkzaamheden veilig kunnen plaatsvinden. Tevens zijn onze landelijk erkende verkeersregelaars opgeleid om de reguliere verkeersstroom te managen.  

Type Objectbeveiliging
m2 20.000
Werkzaamheden Objectbeveiliging / Verkeersmanagement
Locatie Gorinchem

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid. 

Type Evenementbeveiliging
Bezoekers 7.500
Soort Jubileumfeest
Locatie Tilburg

Vijftig jaar kwalitatief hoogstaand en praktijkgericht onderwijs. Die mijlpaal bereikt De Rooi Pannen in oktober 2017. Duizenden mensen hebben er gestudeerd of gewerkt en bijgedragen aan de school zoals die nu is. Promeon heeft tijdens deze dagen het volledige veiligheidsvraagstuk uit handen genomen. Van verkeersmanagement tot medische hulpverlening, en natuurlijk de beveiliging. 

Type Objectbeveiliging
Werkzaamheden Verkeersmanagement
Locatie Nederland

Van tijdelijke en permanente huisvesting, materieelverhuur, infrasupport, en transport tot complete bouwplaatsinrichting, Buko levert het. Om dit alles in goede banen te leiden houdt Promeon Traffic toezicht op het verkeersmanagement tijdens de werkzaamheden. 

Type Objectbeveiliging
Werkzaamheden Facilitaire diensten
Locatie Nederland

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg , leefstijl & psyche en medische zorg met ruim 4000 medewerkers in dienst. Vanuit meer dan 60 vestigingen verspreid over het hele land bedienen zij 71.000 werkgevers en 1,5 miljoen werknemers.