Beveiliging van hotels, recreatie- en pretparken en andere openbare vrijetijdslocaties

Hospitality. Een term die binnen de leisure- en vrijetijdssector natuurlijk heel belangrijk is. De bezoeker staat altijd op nummer één. Uw organisatie stelt alles in het werk om uw gasten en bezoekers een geweldig verblijf te bieden. Helaas dienen zich soms situaties aan, groot en klein, die de sfeer doen omslaan. Van een kind dat zijn ouders kwijt is, tot een noodsituatie van een grotere orde. Als geen ander kent u de voorbeelden en gevolgen hiervan. Promeon Security is een beveiligingsbedrijf met ruime expertise en ervaring op het gebied van beveiliging binnen de vrijetijdssector.

Van toegangscontrole, preventieve beveiliging en incidentmanagement, tot receptiediensten en camerabeveiliging. Onze beveiligers hebben hospitality en gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zijn aanvullend opgeleid om in alle denkbare situaties op te treden.

Bent u op zoek naar een ervaren beveiligingspartner die gastgericht bijdraagt aan de veiligheid van uw organisatie? Promeon Security maakt het mogelijk!


Beveiliging op maat

Analyse, beveiligingsadvies, veiligheidsplan, monitoring, evaluatie

Beveiligingsbedrijf Promeon Security levert beveiliging op maat. Wij geloven erin dat elk veiligheidsprobleem om een op maat gemaakte oplossing vraagt. Simpelweg omdat elk veiligheidsvraagstuk uniek is. Voor een optimale bewaking van uw bedrijf of park doorlopen we in onze samenwerking eerst het Promeon Security-traject:

 1. Uitgebreide analyse;
 2. Op maat gemaakt beveiligingsadvies;
 3. Veiligheidsplan met draaiboek en taakverdelingen;
 4. Monitoring van de daadwerkelijke operationele uitvoering;
 5. Evaluatie van uitgevoerde werkzaamheden én aanbevelingen voor de toekomst.

Offerte – kosten voor beveiliging

De waarde die beveiligingsbedrijf Promeon Security voor uw bedrijf of park kan hebben, tonen we maar al te graag aan. We maken de kosten voor beveiliging van uw organisatie inzichtelijk, maar zeker ook de positieve gevolgen naar aanleiding van die beveiliging.

Bent u benieuwd naar de wijze waarop we u kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op via +31 499 84 72 66 of info@promeon.nl.


Referenties

Benieuwd naar welke bedrijven en instellingen u voor gingen? U vindt ze op onze referentiepagina. Wij zijn trots op al onze mooie samenwerkingen en hopen u snel te kunnen toevoegen aan deze mooie lijst.


WAAROM PROMEON SECURITY

 • Keurmerk Beveiliging
 • Keurmerk Evenementenbeveiliging
 • Uitstraling van mensen en middelen
 • Open en eerlijke samenwerking
 • Oplossingsgericht
 • Altijd een stap extra
 • Niet alleen focus op manuren
 • Van advies tot uitvoering
 • Maakt dienstverlening tastbaar en meetbaar