Bevrijdingsfestival Brabant spreekt wederom vertrouwen uit in Promeon

Op het hoofdkantoor van Lion Event Support in ‘s-Hertogenbosch is het besluit genomen. Promeon Security is wederom de nieuwe veiligheidspartner voor de komende drie jaar.

Op 5 mei vieren we dat we in Nederland in vrijheid leven. We dansen, proosten en lachen, maar realiseren ons ook dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Dat die kwetsbaar is zoals we de afgelopen twee jaar hebben kunnen meemaken en zien aan alle vreselijke gebeurtenissen in Oekraïne. We tonen ons solidair met de mensen die niet in vrijheid leven. Want vrijheid geef je door! Bevrijdingsfestival Brabant vindt plaats op de Pettelaarse Schans in ’s-Hertogenbosch.


Met een fantastisch muziek- en inhoudelijk programma. Onder andere Duncan Laurence, Donnie, My Baby en SLOPER maken hun opwachting op de mainstage, Dion Cooper en Ten Times a Million treden op op de Sena performers stage en daarnaast is er een nieuwe DJ area BUITENGEWOON. Diverse partners zoals Huis073, Amnesty International, het Veteranen Instituut en Blik op Vrijheid vullen het Plein van de Vrijheid en het Familievrijheidsplein met activiteiten in de middag. En natuurlijk zal ook de in 2021 opgerichte Freedom Band niet ontbreken!

Ieder jaar kiest het Nationaal Comité een thema dat inspireert om herdenken en vieren aan elkaar te verbinden en om de historische gebeurtenissen in verband te brengen met de actualiteit wereldwijd. Het jaarthema van 2022 is Vrijheid in verbondenheid.

Samenwerking en vertrouwen

Stephan Grilis, Festival Directeur Bevrijdingsfestival Brabant: “Na een aantal jaren gewerkt te hebben met Promeon, hebben we ons vertrouwen opnieuw richting hen uitgesproken en zien we de verdere samenwerking met vertrouwen tegemoet. We hebben veel ervaring met beveiligingsdiensten en we merkten dat Promeon beseft dat we de lat hoog hebben liggen op het gebied van veiligheidszorg. Wij kijken in ieder geval uit naar onze samenwerking. De open en eerlijke communicatie is voor ons van meerwaarde om op het juiste niveau in onze behoefte te kunnen voorzien. Daarom is onze keuze wederom gevallen op Promeon.”